Ποδόσφαιρο

Προχωρά κανονικά η πώληση της Νιούκαστλ

Προχωρά η πώληση της Νιούκαστλ, όπως διέρρευσε ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, Μάικ Άσλεϊ, παρά τα προβλήματα και τις αντιδράσεις.

Σύμφωνα με  τα σχετικά ρεπορτάζ ο Άσλεϊ έδωσε την οριστική καταφατική απάντηση στην πρόταση από Σαουδάραβες επιχειρηματίες για την πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών του.

Ο αραβικός όμιλος θα αποκτήσει το 80% του συλλόγου, με το υπόλοιπο 20% να μοιράζεται σε Αμάντα Στέιβλι και Ρούμπεν Μπράδερς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος όμιλος είχε ενδιαφερθεί αρχικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η οικογένεια Γκλέιζερ δεν ήταν διατεθειμένη να πουλήσει.  

Όπως, όμως, αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα στελέχη της κυβέρνησης  του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στη συγκεκριμένη διαδικασία και μάλιστα απαίτησαν έρευνα για μια υπόθεση παράνομης μετάδοσης αγώνων της Premier League στη Σαουδική Αραβία.

Μάλιστα, η επιτροπή Αθλητισμού της Αγγλίας αναμένεται να εξετάσει ενδελεχώς όλες τις παραμέτρους της πρότασης του Πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, ενώ ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε παρέμβει και η χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι, η οποία είχε ζητήσει με γράμμα της προς τους φιλάθλους της ομάδας της Βόρειας Αγγλίας να μπλοκάρουν την πώληση του συλλόγου στο επενδυτικό σχήμα, που έχει επικεφαλής τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button