Σύμφωνα με την Bild, η Μπάγερν Μονάχου δεν το έβαλε κάτω και κατέθεσε νέα πρόταση στον Λουίς Ντίαζ, η οποία φέρεται να έγινε δεκτή από την πλευρά του ποδοσφαιριστή!
Μετά την άρνηση του Νίκο Γουίλιαμς, η γερμανική ομάδα έχει στρέψει την προσοχή της στον Κολομβιανό εξτρέμ της Λίβερπουλ, με το δημοσίευμα να κάνει λόγο για προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ντίαζ έχει ενημερώσει την διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας για τις τελευταίες εξελίξεις, ωστόσο δεν έχει σημειωθεί κάποια πρόοδο στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις ομάδες.
Πάντως, πρόθεση του ποδοσφαιριστή αποτελεί η αποχώρηση του από την Λίβερπουλ, με τον ίδιο να πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, της οποίας το κόστος υπολογίζεται πως μπορεί να φτάσει έως και τα 70 εκατομμύρια ευρώ.






