Μπάσκετ

Προτεραιότητα του Άρη η ανανέωση με Τολιόπουλο!

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Τολιόπουλο είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες των διοικούντων της ΚΑΕ Άρης, οι οποίοι όμως γνωρίζουν τις σημαντικές δυσκολίες, που έχει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να καταθέσουν βελτιωμένη οικονομική προσφορά (για τριετές συμβόλαιο), σε σχέση με αυτή του περασμένου Φεβρουαρίου και θα ζητήσουν από την πλευρά του 27χρονου γκαρντ άμεση απάντηση, προκειμένου να γίνει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Ο Τολιόπουλος πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν, όντας ο κορυφαίος και πιο σταθερός παίκτης του Άρη και θέλει να το εξαργυρώσει αυτό με την υπογραφή του επόμενου συμβολαίου του, ενώ είναι δεδομένο το ενδιαφέρον γι’ αυτόν από ομάδες του εξωτερικού.

Δεν έκρυψε ποτέ αυτή τη διετία, ότι στο “Nick Galis Hall” βρήκε απ’ όλες τις πλευρές το περιβάλλον, που έψαχνε για να μπορέσει να ξεδιπλώσει και το ταλέντο του, αλλά η αλήθεια είναι ότι έπαιξε συνολικά για 80.000 ευρώ (25.000 την πρώτη χρονιά και 55.000 τη δεύτερη) και η αξία του έχει τετραπλασιαστεί, λόγω των εξαιρετικών του εμφανίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Άρης, πάντως θέλει να τελειώσει η υπόθεση αυτή μέχρι τα τέλη του μήνα, ώστε να πορευτεί αναλόγως στον σχηματισμό του ρόστερ της ομάδας της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button