Ποδόσφαιρο

Προτεραιότητα στον άξονα!

Η ενίσχυση της ομάδας στον κεντρικό κορμό της, είναι ο βασικός στόχος του Άρη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Άλαν Πάρντιου έχει κατ’ επανάληψη πει, πως η παρουσία δύο αμυντικών χαφ είναι απαραίτητη για τις δικές του ομάδες. Προσπάθησε να το εφαρμόσει και στον Άρη, αλλά ο μεν Πάπε Σέικ Ντιόπ αποδείχθηκε… λίγος, ο δε Μπριάν Νταμπό είχε καλές και κακές στιγμές. Αυτό θα προσπαθήσει να διορθώσει μέσω της προσθήκης αμυντικού χαφ, υπόθεση η οποία για τον 61χρονο τεχνικό αποτελεί προτεραιότητα.

Στην πραγματικότητα, ψάχνει έναν δεύτερο Πίτερ Ετέμπο, ούτως ώστε να λύσει ολοκληρωτικά το πρόβλημα της αμυντικής μετάβασης, αλλά και για να περιορίσει κάπως τα τρεξίματα των παικτών της μεσοεπιθετικής γραμμής, ούτως ώστε να ξοδεύουν περισσότερη ενέργεια στο δημιουργικό κομμάτι. Η απουσία δεύτερου αμυντικού χαφ σαν τον Ετέμπο «φόρτωσε» με περισσότερες ευθύνες τόσο τον Μάνου Γκαρθία, όσο και τον Ματέο Γκαρσία οι οποίοι ως επί των πλείστων χρησιμοποιούνται ως εσωτερικοί μέσοι.

Θα είναι ευχής έργον για τον Πάρντιου να έχει τον αμυντικό χαφ που θέλει στην προετοιμασία που θα προηγηθεί της επανέναρξης του πρωταθλήματος και κυρίως στα φιλικά παιχνίδια. Στο σκεπτικό του Βρετανού, ο παίκτης που θα έρθει μαζί με τον Πίτερ Ετέμπο θα είναι οι βασικοί αμυντικοί χαφ και οι Νταμπό, Σγούρος, αλλά και Ματέο Γκαρσία υπό προϋποθέσεις θα έχουν υποστηρικτικό ρόλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button