ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε στη Ρόμα ο Ίσκο για αντικαταστάτης του Ζανιόλο

Με τον Νικολό Ζανιόλο να κατευθύνεται προς την Τουρκία για τη Γαλατάσαραϊ, το όνομα του Ίσκο φαίνεται να προτάθηκε στη Ρόμα για να τον αντικαταστήσει.

Στη αγορά τον ελευθέρων εξακολουθεί να βρίσκεται το όνομα του Ίσκο, καθώς η συμφωνία του με την Ουνιόν Βερολίνου χάλασε την τελευταία στιγμή με συνέπεια ο Ισπανός να μείνει στο… ράφι!

Και με τον χρόνο να κυλά, ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες, φαίνεται να έχει προτείνει τον πελάτη του σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός! Σε περίπτωση ωστόσο που ο Ίσκο δεν θελήσει να μετακομίσει στην ελληνική Superleague, στα πλάνα του υπάρχει και η γειτονική Ιταλία.

Όπως αναφέρει άλλωστε το «Calciomercato», ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει προταθεί στη Ρόμα, η οποία ενδεχομένως να βγει στην αγορά για έναν δημιουργικό ποδοσφαιριστή εφόσον ο Ζανιόλο ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Γαλατάσαραϊ.

Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι και η οπτική των Τζιαλορόσι πάνω στο ενδεχόμενο μεταγραφής του 30χρονου Ισπανού, ο οποίος έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη έπειτα από μια σύντομη θητεία έξι μηνών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button