Ποδόσφαιρο

«Προσωπική απόφαση του Ροντρίγκεζ να φύγει από τον Άρη»

Στη συνέντευξή στην Ονδούρα, ο ατζέντης, Πάουλο Χερνάντεζ, εκτός από τις… αποκαλύψεις για τον Λουίς Πάλμα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Έντουιν Ροντρίγκεζ, ο οποίος δεν… έπιασε τελικά στον Άρη.

Ο Ισπανός μάνατζερ είπε σχετικά: «Είναι διαφορετικές περιπτώσεις με τον Πάλμα. Ο Λουίς πουλήθηκε και υπέγραψε μεγάλο σε διάρκεια συμβόλαιο, ενώ ο Έντουιν ήταν δανεικός. Σήμερα οι ευκαιρίες είναι λίγο διαφορετικές, τα νεύρα είναι επίσης λίγο διαφορετικά. Λοιπόν, νομίζω ότι τη στιγμή που αποφάσισε να επιστρέψει, ήταν μια προσωπική απόφαση και το μόνο που μένει είναι να τον στηρίξουμε και να τον επαναφέρουμε στο επίπεδό του στην Ολύμπια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με έμφυτο, εξαίσιο ταλέντο και σίγουρα θα έχει κι άλλη ευκαιρία να φύγει ξανά στο εξωτερικό μόλις επιστρέψει το επίπεδο στο οποίο είχαμε συνηθίσει».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Λοιπόν, ήταν δική του απόφαση, στηριζόμενη στα συναισθήματα και την αυτοπεποίθηση. Εν τέλει είναι αυτός που προπονείται καθημερινά στην ομάδα, αυτός που σαφώς δεν έμπαινε να παίξει πολύ και αποφάσισε ότι το καλύτερο θα ήταν να επιστρέψει και να πάρει ρυθμό για να διαπιστώσει αν θα επιστρέψει στο επίπεδό του. Όταν οι παίκτες παίρνουν αυτές τις αποφάσεις, απλά πρέπει να είσαι δίπλα τους και αν τους υποστηρίζεις».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button