Ερασιτέχνης

Προσφορά 15 διαρκείας της ΚΑΕ Άρης σε ανέργους και φοιτητές από το «ARIS LONDON FANS 1914»

Σε όμορφη πρωτοβουλία προχώρησαν οι φίλοι του Άρη από την Αγγλία, προσφέροντας 15 διαρκείας της ΚΑΕ, με τον Ερασιτέχνη να ενημερώνει για την διαδικασία που θα μοιραστούν τα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Το ότι ο ΑΡΗΣ έχει φίλους σε όλες τις άκρες της γης, είναι γνωστό. Το ότι αυτοί οι φίλοι είναι πάνω απ’ όλα άνθρωποι, με ιδανικά, αξίες και έγνοια για το διπλανό τους, είναι επίσης γνωστό, όμως πρέπει να επισημαίνεται σε κάθε ευκαιρία.

Ο σύνδεσμος «ARIS LONDON FANS 1914» προχώρησε σε μία συγκινητική κίνηση: Προσφέρει 15 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ σε άνεργους και φοιτητές. Μία κίνηση που μπορεί σήμερα να μοιάζει συμβολική, όμως ίσως τελικά είναι ιδιαίτερης σημασίας, αφού ελπίδα όλων αποτελεί να «ανοίξουν» τα γήπεδα για τον κόσμο στη διάρκεια της σεζόν, έστω και σε ένα ποσοστό τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά, φυσικά, που οι φίλοι του ΑΡΗ από το Λονδίνο κάνουν μία κίνηση ανθρωπιάς για τους συνοπαδούς τους. Κάθε χρόνο προσφέρουν διαρκείας σε φίλους του συλλόγου που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο και να υποστηρίξουν από κοντά τον ΑΡΗ. Φέτος, η κίνησή τους αυτή παίρνει μεγαλύτερη αξία, δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και των όσων απίστευτων ζούμε τις τελευταίες μέρες. Άλλη μία απόδειξη ότι ο ΑΡΗΣ είναι σε άλλο επίπεδο…

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ξεκινά από σήμερα Τετάρτη 16/12 διαγωνισμό, στον οποίο μπορούν να πάρουν μέρος άνεργοι και φοιτητές, ώστε να κερδίσουν τα 15 εισιτήρια διαρκείας, για τις θύρες 5 και 6 του «Nick Galis Hall». Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση [email protected]. Απαραίτητα στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • ΑΜΚΑ
  • Διεύθυνση E-Mail
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων διαρκείας τους. Για να τα προμηθευτούν, πρέπει να προσκομίσουν κάρτα ανεργίας ή φοιτητικό πάσο.

Ευχαριστούμε θερμά το σύνδεσμο «ARIS LONDON FANS 1914» για τη συνεχή στήριξή του προς τους συνοπαδούς μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button