Ποδόσφαιρο

Προσφεύγει στην FIFA για Ματέο η Ινστιτούτο

Η Ινστιτούτο ζητάει 400.000 ευρώ και προσφεύγει στην FIFA για τον Ματέο Γκαρσία!

Σε δικαστικούς μπελάδες μπαίνει η Λας Πάλμας, εξαιτίας των ενεργειών που προαναγγέλλει η Ινστιτούτο, η ομάδα που έβγαλε από τα “σπλάχνα” της τον Γκαρσία, ο οποίος ανήκει από πέρσι στον Ερυθρό Αστέρα!

Η ομάδα της Αργεντινής απαιτεί το ποσό αυτό από τους Ισπανούς, βάσει της συμφωνίας που έκαναν το 2016 κατά την μετακίνηση του Ματέο, όταν και κράτησαν το 20% των δικαιωμάτων του, με βάση τα όσα υποστηρίζει η διοίκηση της.

“Όταν περάσει η καραντίνα, θα ξεκινήσουμε την καταγγελία στη FIFA”, δήλωσε χαρακτηριστικά σήμερα ο πρόεδρος της Ινστιτούτο, Roberto Castoldi, τονίζοντας ότι έχουν βαρεθεί να περιμένουν τα χρήματα από την Λας Πάλμας και αναγκάζονται να προσφύγουν στην FIFA, όταν τελειώσει ο εφιάλτης της πανδημίας και επιστρέψουν όλοι στην δράση.

Όπως τονίζουν στην Αργεντινή, η Ινστιτούτο είναι αναγκασμένη να κινηθεί κατά αυτόν τον τρόπο για την μεταγραφή του παίκτη της, ο οποίος μάλιστα έκανε την καλύτερη σεζόν της μέχρι τώρα καριέρας του στον Άρη μια και “το σκληρό ‘δώρο’ που σηματοδοτεί το coronavirus χτυπά τα οικονομικά όλων των συλλόγων και προτρέπει τα χρήματα περισσότερο από ποτέ να συμβαδίζουν οι σύλλογοι με την καθημερινότητα. Είναι λογικό: όσο λιγότερα εισοδήματα, τόσο περισσότερες ανάγκες”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button