Ποδόσφαιρο

Προσεκτικοί χειρισμοί για Πάλμα

O Λουίς Πάλμα με τις εμφανίσεις που είχε φέτος με τον Άρη, συγκέντρωσε πάνω του το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη και την Αμερική, με τους κιτρινόμαυρους να περιμένουν να επισημοποιηθούν.

Όπως τονίστηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν με προσοχή, βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον του Συλλόγου.

Πρόκειται για ένα θέμα που θα χρειαστεί ειδική διαχείριση και σίγουρα καμία προχειρότητα. Όπως προανήγγειλε και ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων: “Δεν υπάρχει μόνο η Σκωτία. Φέτος έκανε καλά παιχνίδια, Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον από Βόρεια και Νότια Αμερική. Ισχυρές ομάδες. Θα περιμένουμε. Ο παίκτης θέλει να πάρει την καλύτερη απόφαση για αυτόν. Θα ξεκουραστεί και θα ετοιμαστεί για τη νέα σεζόν. Έχουμε θέσει ένα συγκεκριμένο ποσό και δεν θα πέσουμε. Είναι πολύ καλός ώστε να τον πουλήσουμε για… ψίχουλα. Μπορεί να εξελιχθεί κι άλλο. Θα δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες. Δεν είμαστε ακόμα σε φάση που μπορεί να τελειώσει άμεσα η πώλησή του. Σε κάθε περίπτωση δεν θα τον… ξεπουλήσουμε”.

Είναι ένα θέμα που συζητήθηκε ήδη με τον παίκτη και θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν αρκετά… επεισόδια στην υπόθεση αυτή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button