Βόλεϊ

Προπονητής Εθνικής Κένυας για Τσούμπα: “Το αξίζεις, είσαι μόνο στην αρχή”

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Σάρον Τσούμπα, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Άρη για μία επιτυχημένη σεζόν.

Στην πατρίδα της, την Κένυα, υπάρχουν δηλώσεις του πρώην προπονητή της που δηλώνει περήφανος για τη μεταγραφή της αυτή.

Ο προπονητής των Malkia Strikers, της Εθνικής ομάδας βόλεϊ της Κένυας, Πολ Μπίτοκ απευθυνόμενος στην αθλήτρια του Άρη, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Αφού βρίσκομαι μαζί από το 2018, θα ήθελα να σε συγχαρώ για την επιλογή ή την υπογραφή σου στον σύλλογο Άρη Θεσσαλονίκης. Η διαδικασία ήταν δύσκολη από τότε που ξεκίνησες να παίζεις βόλεϊ με τον προπονητή του γυμνασίου, καθώς και με άλλους προπονητές που σε βοήθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είμαι περήφανος για σένα και πιστεύω ότι είναι μόνο η αρχή της καριέρας σου», είπε ο Μπίτοκ, ο οποίος ήταν ο πρώτος Κενυάτης αθλητής βόλεϊ που υπέγραψε σε ξένη ομάδα.

Καταλήγοντας τόνισε ότι: «Τσούμπα έδειξες ότι μπορείτε οι αθλητές να πάτε την Κένυα στο επόμενο επίπεδο. Ελπίζω να εμπνεύσεις τη νέα γενιά να έρθει μαζί στο εγγύς μέλλον. Έχουμε περισσότερες προσκλήσεις για τους παίκτες των Malkia Strikers να γίνουν επαγγελματίες και τους ενθαρρύνω να το δεχτούν γιατί είναι ο μόνος τρόπος να αλλάξουμε το βόλεϊ της Κένυας στο μέλλον».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button