Ποδόσφαιρο

Προπονήθηκε ο Μπεναλουάν, ατομικό για Τζέγκο, Σάκιτς

Μια επιστροφή και δύο απουσίες στην σημερινή προπόνηση των κιτρινόμαυρων.

Αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ Άρης: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (05/12, 17:15), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Α.Ε.Λ. έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής) συμπεριλαμβανομένου και του Γιόχαν Μπεναλουάν.

Στον αντίποδα, ο Τζέιμς Τζέγκο έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Εμάνουελ Σάκιτς (ενοχλήσεις στο γόνατο) ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα στο Περιστέρι (η αποστολή θα πετάξει το απόγευμα για την Αθήνα)».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button