Ποδόσφαιρο

Προνομιακά Δίδακτρα για τα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου 22 από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στο πλαίσιο των ενεργειών του για τη σύνδεση της εκπαίδευσης με τον αθλητισμό, συνεργάζεται με τον κορυφαίο αθλητικό οργανισμό ΠΑΕ ΑΡΗΣ, και προσφέρει ειδική έκπτωση στα δίδακτρα σε όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια των φιλάθλων του ΑΡΗ.

Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει ειδική έκπτωση 20% επί των ήδη προνομιακών διδάκτρων στα παιδιά των ακαδημιών, καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους, για σπουδές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 22!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 12 τομείς σπουδών και περισσότερες από 95 ειδικότητες: Γαστρονομία, Τουριστικά Επαγγέλματα, Πληροφορική & Digital Graphics, Επαγγέλματα Υγείας & Αθλητισμού, Τεχνικά Επαγγέλματα, Μόδα & Ομορφιά, Παιδαγωγικά & Κοινωνικές Υπηρεσίες, Εφαρμοσμένες Τέχνες, ΜΜΕ & Ήχος, Οικονομία & Διοίκηση, Performing Arts και Αγροτική Κατάρτιση.

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες: https://bit.ly/iekdelta360-aris

Σπούδασε την ειδικότητα της επιλογής σου, στις υπερσύγχρονες βραβευμένες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο και γίνε… ο Πρωταγωνιστής στην καριέρα σου!

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 παραμένουν στη διάθεση του κοινού καθημερινά από τις 9:00 το πρωί ως τις 9:00 το βράδυ, για να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για τα προγράμματα σπουδών, τα ειδικά δίδακτρα και τα προνόμια φοίτησης στον Εκπαιδευτικό Όμιλο της Χρονιάς!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους, Θεσ/νίκη | τηλ. 2310226318, -28 | [email protected] και σε άλλες 8 πόλεις

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button