Μπάσκετ

Προμηθέας-Άρης: Αυτοί που θα μείνουν εκτός από κάθε ομάδα

Οι παίκτες που αναμένεται να «κοπούν» από τους δύο προπονητές.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πατρών για τους «8» του Ελληνικού πρωταθλήματος σε σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες και το YellowRadio.gr σας παρουσιάζει όσα θέλετε να ξέρετε!

Με το νέο καθεστώς των επτά ξένων στα πλέι-οφ και του ενός που κόβεται σε κάθε παιχνίδι, Καστρίτης και Παπαθεοδώρου θα πρέπει να αφήνουν έναν παίκτη τους εκτός σε κάθε αγώνα.

Για τον Άρη είναι σχετικά ξεκάθαρο, πως εκτός πρόκειται να μένει ο Έρικ Ριντ. Ο Αμερικανός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι από δύσκολο έως απίθανο να «κερδίσει» τη θέση κάποιου γκαρντ αν δεν προκύψει πρόβλημα.

Από την άλλη πλευρά για τον Προμηθέα το πιθανότερο είναι να μένει εκτός ο Ντεσόν Στίβενς. Ο ψηλός των Πατρινών μετράει μέχρι τώρα 6 πόντους και 4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με 70% στα δίποντα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button