Ποδόσφαιρο

Προετοιμασία δύο ημερών στο Γερεβάν

Ο Άρης ολοκλήρωσε χθες το πρωί με μία προπόνηση την προετοιμασία του, εντός Ελλάδας, στις 11:15 το βράδυ πέταξε για το Γερεβάν της Αρμενίας, όπου θα δουλέψει για δύο ημέρες για το ματς της Πέμπτης (27/07, 18.00) με την Αραράτ.

Η ομάδα θα προπονηθεί στο Γερεβάν και τις δύο ημέρες που έχει διαθέσιμες πριν τον αγώνα της Πέμπτης, προκειμένου να εγκλιματιστεί καλύτερα στις συνθήκες και να εμφανιστεί έτοιμη στην πρώτη αγωνιστική πρόκληση που έχει μπροστά της, με στόχο τη διάκριση στη φετινή διοργάνωση.

Στη χθεσινή προπόνηση μπήκε για πρώτη φορά στο ομαδικό πρόγραμμα ο Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός επιθετικός δούλεψε σε τακτική για να μπει στο πνεύμα της ομάδας και της αγωνιστικής φιλοσοφίας και η αλήθεια είναι ότι δείχνει σε καλή κατάσταση, αποτέλεσμα της παρουσίας του στο προηγούμενο διάστημα στην προετοιμασία της Μπέτις.

Μαζί με τον Μόμπεργκ Κάρλσον, ο οποίος επίσης έχει ρυθμό και το έδειξε αυτό στο διάστημα που αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας, δεν αποκλείεται να είναι οι δύο από τους “νέους” που θα χτυπήσουν και την πόρτα της ενδεκάδας στον αγώνα της Πέμπτης με την Αραράτ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button