Διεθνή

Προβλήματα στη Λυών: Προς πώληση όλοι οι παίκτες της!

Απίστευτες καταστάσεις στη γαλλική ομάδα.

Προβλήματα φαίνεται πως έχουν προκύψει στις τάξεις της Λυών, λίγες μόλις ημέρες μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Ligue 1 και λίγο πριν την ολοκλήρωση του μεταγραφικού «παραθύρου».

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Equipe», οι παίκτες της Λυών έχουν ενημερωθεί ότι θα τεθούν όλοι προς πώληση και θα γίνουν δεκτές οι οποιεσδήποτε προσφορές προκύψουν από τους άλλους συλλόγους!

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι διότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζον Τέξτορ, ο οποίος θέλει να εξαγοράσει και την Έβερτον, έχει υποσχεθεί στον οικονομικό φορέα DNCG (που εποπτεύει στους γαλλικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους) ότι θα συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια ευρώ πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, δηλαδή την 30ή Αυγούστου.

Ωστόσο, οκτώ ημέρες πριν, η Λυών έχει βάλει στα ταμεία της μόλις 24 εκατομμύρια ευρώ και τώρα καλείται να καλύψει το υπόλοιπο ποσό, σχετικά άμεσα. Στον αντίποδα, η ομάδα έχει ξοδέψει έως τώρα 134 εκατομμύρια ευρώ έχοντας πραγματοποιήσει οκτώ μεταγραφές. Τώρα, ο σύλλογος τρέχει για ισορροπήσει τους λογαριασμούς του για να αποφύγει τις κυρώσεις που θα πρόκειται να του επιβληθούν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button