Ποδόσφαιρο

Προβάδισμα στο φινάλε πήρε η Καρδίτσα

Με γκολ του Μάνιου στις καθυστερήσεις, η Αναγέννηση έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Κρήτη, επικρατώντας 1-0 του Αγίου Νικολάου.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας με κεφαλιά του Παναγιώτη Μάνιου στο 92′, επικράτησε με 1-0 του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Οι Kρητικοί ήταν συντριπτικά ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες (5′, 9′, 14′, 41′), αλλά η Αναγέννηση είχε σε μεγάλη μέρα τον Νέστορα Γκέκα, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις, κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν ιδιαίτερα παθητικό ρόλο, απείλησαν στο 42′ με το βολέ του Καρανίκα, το οποίο βρήκε πρώτα στον Μπένκο και έπειτα κατέληξε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, με τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες και τους Καρδιτσιώτες να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μάνιο. Ο 25χρονος στράικερ με κεφαλιά μετά από πλάγιο από τα δεξιά λύτρωσε την ομάδα του, η οποία απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού.

Άγιος Νικόλαος: Μπένκο, Πλουσής (65′ Κατσαρός), Πιθαρούλης, Τσανάι, Μαυρής (71′ Πάγια), Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης (56′ Φουκαράκης), Νοκάι (71′ Τζιλάι).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας (78′ Κουτρομάνος), Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Μπάλλας (65′ Μπραμπίγια), Πλέγας, Μανιός, Μπενγκόα) (65′ Γκουγκούδης), Μπιανκόνι (22′ Γκίνι), Βιδάλ (78′ Πολίτης).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button