Ποδόσφαιρο

Προανήγγειλε την παραμονή του στην ΚΕΔ ο Κλάτενμπεργκ

Τηλεδιάσκεψη με τους διαιτητές της Superleague είχε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, προαναγγέλοντας ουσιαστικά με τα σχέδιά του για τα καλοκαιρινά σεμινάρια και τους πίνακες ότι θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην προεδρία της ΚΕΔ.

Στην “κεφαλή” της ελληνικής διαιτησίας για τρίτη χρονιά φαίνεται ότι θα συνεχίσει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Αυτό είναι κάτι που είχε διαφανεί το τελευταίο διάστημα μέσα κι από όσα έλεγε στο περιβάλλον του ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, αλλά κατέστη ακόμη πιο εμφανές με όσα ανέφερε στη χθεσινή (19/5) τηλεδιάσκεψη που είχε με τους διαιτητές της Superleague.

Μπορεί ευθέως να μην ανέφερε ποτέ το “μένω” ο πρόεδρος της ΚΕΔ, αλλά η ξεκάθαρη αίσθηση που άφησε σε όλους τους ρέφερι που παρακολούθησαν το άτυπο σεμινάριο, ήταν αυτή: ότι και τη νέα σεζόν ο Κλάτενμπεργκ θα είναι ο “άρχων” της ελληνικής διαιτησίας.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι οι νέοι πίνακες διαιτησίας θα ανακοινωθούν στις πρώτες μέρες του Ιουνίου, ενώ αναφέρθηκε και τα καλοκαιρινά σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ήτοι περί τα μέσα Αυγούστου, ενώ επισήμανε πως θα γίνουν σε διαφορετικό χρόνο (νωρίτερα) τα αγωνιστικά τεστ.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως αν επρόκειτο να αποχωρήσει ο Κλάτενμπεργκ, δεν θα κατάστρωνε ο ίδιος το καλοκαιρινό πλάνο των σεμιναρίων. Για τους νέους πίνακες ούτως ή άλλως ήταν δεδομένο πως θα έβγαιναν από τον ίδιο, αφού κι άλλος αρχιδιαιτητής να ερχόταν, δεν θα είχε εικόνα για την απόδοση των διαιτητών.

Από εκεί και πέρα ο Κλάτενμπεργκ έκανε και ανάλυση φάσεων, δείχνοντας παιχνίδια από τα πλέι οφ/άουτ της Superleague. Μεταξύ άλλων είπε πως ήταν πέναλτι το χέρι του Εραμούσπε στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ, σωστά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καμαρά στο Παναθηναϊκός-Άρης, όπως ορθά ακυρώθηκε και το γκολ του Τσόλακ για χέρι στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button