Ποδόσφαιρο

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των εκδηλώσεων για τα 110 χρόνια του Άρη (pics)

Δείτε φωτογραφίες.

Ο Άρης ετοιμάζεται για να γιορτάσει τα 110 χρόνια ιστορίας, με τις εκδηλώσεις να ανακοινώνονται, με τη παρουσία βετεράνων του συλλόγου.

Το Yellow Radio βρέθηκε στη παραπάνω εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δείτε φωτογραφίες:

Από δεξιά ο Γιάννης Βένος, (πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη), Πέτρος Ράσογλου (πρόεδρος Επιτροπής για τα 100 χρόνια και πρόεδρος του Μουσείου μπάσκετ του Συλλόγου), Χρήστος Γαλιλαίας (καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης), Κωνσταντίνος Γιουτίκας (αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) και Παναγιώτης Μητρολίδης (μέλος Επιτροπής και υπεύθυνος οπτικοακουστικών της εκδήλωσης)

O Πέτρος Ράσογλου, πρόεδρος του Μουσείου μπάσκετ του Άρη και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Εορτασμού των 110 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας, προχώρησε σε εισαγωγική τοποθέτηση, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου για το διήμερο εορτασμών (24-25/3).

Αναλυτικά: 

“Πριν από μερικούς μήνες δεχθήκαμε το κάλεσμα από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και προφανώς δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Σχηματίσαμε μία επιτροπή από πέντε εθελοντές, που τους βλέπετε μπροστά σας. Μαζί με άλλους εθελοντές-συνεργάτες, δουλεύουμε για την υλοποίηση αυτής της γιορτής.

Φέτος αποφασίσαμε να διαφοροποιήσουμε τα πράγματα και η εκπομπή και θα είναι διήμερο. Στις 24 Μαρτίου στον κινηματογράφο “Ολύμπιον” θα λάβει χώρα το gala. Εκτός από ορισμένους καλεσμένους που έχουν ήδη προσκληθεί, οι υπόλοιποι που θα έρθουν στη γιορτή θα πρέπει να προμηθευτούν ένα συμβολικό εισιτήριο. Το εισιτήριο αυτό μπήκε διότι όλα τα έσοδα από αυτό θα διατεθούν στη Λάμψη . Θα παρευρεθούν ομάδες του συλλόγου και πρόσωπα που έχουν παίξει ρόλο στην ιστορία του Άρη και εξακολουθούν να προσφέρουν στην κοινωνία. Θα τιμηθούν οι παλαιότεροι των ζώντων αθλητών στα τμήματα του συλλόγου. Θα τιμηθεί η ομάδα ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Κύπελλο του 70′ και εκείνη του 80′ για την ευρωπαϊκή της πορεία. Οι τρεις ομάδες μπάσκετ που κατέκτησαν ευρωπαϊκά Κύπελλα, η ομάδα βόλεϊ που πήρε το πρωτάθλημα του 1997. Από εκεί και πέρα προσωπικότητες όπως ο Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Χρήστος Γαλιλαίας και τρεις παλαιοί παράγοντες του Άρη, Ντίμης Παπαϊωάννου, Στάθης Ρούσσος και Μιχάλης Ζορπίδης. Μετά θα ακολουθήσει μία μουσική εκδήλωση.

Η επιτροπή έχει φροντίσει και θα τυπωθεί ένα επετειακό λεύκωμα σε 1.100 αντίτυπα. Θα έχουμε 110 φανέλες, επετειακές του ποδόσφαιρου με το σήμα του 1928 όταν πήρε το πρωτάθλημα και η φανέλα του πρώτου πρωταθλήματος μπάσκετ. Ολες αριθμημένες. Την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσετε να τις προμηθευτείτε, όσοι ενδιαφέρονται”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button