Ποδόσφαιρο

Πρέπει να ανοίξει το ροτέισον!

Ο Χερμάν Μπούργος φαίνεται μέχρι τώρα να εμπιστεύεται συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών, με την ομάδα όμως να μην παίρνει βοήθειες από τον πάγκο, είτε λόγω αδυναμίας των παικτών, είτε λόγω μη χρησιμοποίησής τους.

Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μεγάλη κουβέντα έγινε για την επιλογή του Χερμάν Μπούργος να κάνει μία αλλαγή στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και άλλες δύο στο 85’, ενώ η ομάδα φαινόταν ότι «χώλαινε». Αυτό έγινε γιατί ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται ότι έχει στο μυαλό του έναν αριθμό περίπου 15 ποδοσφαιριστών και όταν κάποιος εξ αυτών λείπει προκύπτει πρόβλημα.

Απομένουν οκτώ παιχνίδια για την ολοκλήρωση της σεζόν και είναι δεδομένο ότι Μπούργος θα πρέπει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόστερ που έχει στα χέρια του, γιατί θα τους χρειαστεί όλους. Όσον αφορά τους παίκτες που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πέραν του Πάλμα που έχει παίξει σε κάποια παιχνίδια και του Ντουκουρέ που έπαιξε λίγα λεπτά με Αστέρα και Ολυμπιακό στο «Βικελίδης», έτερον ουδέν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button