Ποδόσφαιρο

Πορτογάλοι οι διαιτητές του Άρης-Παναθηναϊκός

Ξένοι και συγκεκριμένα Πορτογάλοι θα είναι οι διαιτητές του ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, έχοντας πάντως… παρελθόν σε ματς των κιτρινόμαυρων.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γκουστάβο Κορέια από την Πορτογαλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τιάγκο Κόστα και τον Ρουί Τεξέιρα και τέταρτο τον Ραφαήλ-Παναγιώτη Τσιάρα (Καβάλας).

Στο Var θα είναι επίσης από την ιβηρική χώρα ο Μπρούνο Εστέβες με τον Βασίλης Νικολακάκη (Λασιθίου).

Ο Γκουστάβο Κορέια έχει… παρελθόν σε ματς του Άρη, καθώς είχε οριστεί πέρσι στο Άρης-ΑΕΚ 0-2, ματς στο οποίο υπάρχουν παράπονα για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι στο 30′. Ο Πορτογάλος είχε οριστεί και τη σεζόν 2021-2022, στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΡΗΣ 0-2, όπου παρά τη νίκη είχε μια κακή διαιτησία.

Ιδιαίτερη περίπτωση είναι Μπρούνο Εστέβες, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη Νικολακάκη (Λασίθι) θα είναι στο VAR. Ο συγκεκριμένος λοιπόν, ήταν VARίστας σε μία από τις μεγαλύτερες σφαγές των κιτρινόμαυρων στην Τούμπα. Μιλάμε για εκείνο το αξέχαστο ματς με τον Κουλμπάκοφ διαιτητή. Στις 9 Μαΐου 2021 εκείνο το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, που διαμορφώθηκε με ένα ανύπαρκτο πέναλτι κι ένα γκολ στα τελευταία λεπτά, που προήλθε από επιθετικό φάουλ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button