Ποδόσφαιρο

«Πολύ καλή ομάδα ο Άρης, πάμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κιάκου στη κάμερα της NOVA.

Αρχικά, ερωτώμενος πόσο έχει επηρεάσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του το σερί των αγώνων χωρίς νίκη, το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει πάρει τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά την πρώτη αγωνιστική, ενώ έχει και αποκλεισμό στο Κύπελλο, απάντησε ευθέως, παραπέμποντας και στον ερχόμενο αγώνα με τον Άρη: “Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Είναι πολύ νωρίς ακόμη στη σεζόν και πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για την ομάδα, για την πόλη και τον κόσμο μας. Πρέπει να πάρουμε την Κυριακή τους τρεις βαθμούς, γιατί η αλήθεια είναι ότι τους χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή”.

Σχετικά με το τι πιστεύει ότι φταίει για το μεγάλο αρνητικό σερί κι αν η ομάδα έχει εντοπίσει τα αίτια και ποια είναι αυτά, είπε: “Προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στις προπονήσεις να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να ακούμε τον προπονητή μας και να κάνουμε ό,τι μας λέει. Αυτά προσπαθούμε να τα μεταφέρουμε και στο γήπεδο. Όλες οι ομάδες περνάνε κάποια δύσκολη περίοδο. Εμείς πρέπει να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτό, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό σε όλους τους αγώνες”.

Με δεδομένο ότι το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη είναι το ζητούμενο, ώστε να ανέβει ο ΠΑΣ Γιάννινα βαθμολογικά και ψυχολογικά, στην ερώτηση τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει σε αυτό στο “Κλεάνθης Βικελιδης”, απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο, ο Κιάκος εστίασε στα εξής: “Πέρα από το πάθος για τη νίκη, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι απέναντι στον αντίπαλό μας. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε, ποια ομάδα εκπροσωπούμε, και να παίξουμε για τη φανέλα, για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button