Ποδόσφαιρο

Ποιον βολεύει η αναβολή; Από χαρά μέχρι… πάρτι από τους υπόλοιπους! (+Poll)

Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο η νέα αναβολή του πρωταθλήματος αποτελεί τουλάχιστον… ξεφτίλα. Παρόλα αυτά δεν το βλέπουν όλοι έτσι.

Θεωρητικά άπαντες στην Ελλάδα είναι απογοητευμένοι για την με έναρξη του πρωταθλήματος. Στην πραγματικότητα όμως η συγκεκριμένη εξέλιξη έκανε κάποιους να χαμογελάσουν.

Σίγουρα κανένας δεν είναι απόλυτα έτοιμος για την πρεμιέρα, δεν γίνεται άλλωστε. Κάποιοι όμως δεν είναι απλά ανέτοιμοι, αλλά περιμένουν την… μισή τους ενδεκάδα.

Η ομάδα που μάλλον κάνει… πάρτι με την αναβολή είναι ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι συνεχίζουν να πορεύονται με πιο εντυπωσιακή μεταγραφή τους τον Κώτσιρα και ο Γιοβάνοβιτς ήδη είναι το φαβορί για να αποτελέσει τον πρώτο προπονητή που θα απολυθεί.

Έτσι η συγκεκριμένη εξέλιξη δίνει στην ομάδα του Αλαφούζου την ευκαιρία να ολοκληρώσει κάποιες κινήσεις πριν την πρεμιέρα και να μετριάσει τις αντιδράσεις από τον κόσμο. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει ούτε ένα από τα επτά φιλικά που έδωσε, ενώ πρόσφατα έχασε και από τον Παναιτωλικό.

Στο ίδιο κύμα χαράς βρίσκονται και ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Ο πρώτος συνεχίζει στην Ευρώπη αλλά πρέπει να κάνει πολλές ακόμη μεταγραφικές κινήσεις αν θέλει να είναι ανταγωνιστικός φέτος, ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται από το κακό στο χειρότερο κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για τον ΠΑΟΚ υπάρχει πάντα και το θέμα του τηλεοπτικού. Όσο δηλαδή δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα θα έχει την ευκαιρία να βρει κάποια συμφωνία για να μην είναι τηλεοπτικά άστεγος.

Όσο για τον Ολυμπιακό, η αλήθεια είναι ότι δείχνει να ενδιαφέρεται λιγότερο. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Ευρώπη κόντρα στην Σλόβαν και φαίνεται να έχει πλέον ρυθμό. Παρόλα αυτά η διακοπή θα του δώσει τον χρόνο για να κάνει κάποιες επιπλέον κινήσεις, αλλά και οι μέχρι τώρα μεταγραφές να προσαρμοστούν περισσότερο.

Στα δικά μας, ο Άρης στα φιλικά με ΠΑΣ Γιάννενα και ΝΠΣ Βόλο έδειξε ότι είναι έτοιμος για την πρεμιέρα. Παρόλα αυτά θα δοθεί η ευκαιρία στον Άκη Μάντζιο να ετοιμάσει καλύτερα την ομάδα, αλλά και στις τελευταίες μεταγραφές να μπουν στο κλίμα.

Όσο για τις υπόλοιπες ομάδες, οι περισσότερες βρίσκονται στο ίδιο σημείο στην προετοιμασία τους, με μικρές εξαιρέσεις ομάδων που παραδοσιακά παλεύουν για την πρώτη εξάδα.

Εσείς ποιοι πιστεύετε ότι ευνοούνται περισσότερο από την αναβολή;

Ποιες είναι οι ομάδες που ευνοούνται περισσότερο από την αναβολή;

View Results

Loading ... Loading ...

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button