Ερασιτέχνης

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Αυλαία σήμερα (16:00) με ΠΑΣ Γιάννινα ο Άρης

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Άρη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα (11/04, 16:00) στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου, στην αυλαία του πρωταθλήματος.

Αναφέρει σχετικά ο Α.Σ. Άρης:

«Ανοίγει σήμερα Κυριακή (11/4) η αυλαία του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Γυναικών Ποδοσφαίρου, με τον ΑΡΗ να φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 16:00, στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου.

Έχοντας κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο περσινό πρωτάθλημα, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε λόγω Covid-19, ο ΑΡΗΣ φιλοδοξεί να έχει και φέτος μία πορεία που θα τον οδηγήσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής είναι χωρισμένο σε δύο ομίλους των 11 ομάδων. Λόγω της καθυστερημένης έναρξής του, θα διεξαχθεί μόνο ο πρώτος γύρος. Στη συνέχεια θα αναμετρηθούν οι δύο πρώτες ομάδες του Α’ Ομίλου με τις αντίστοιχες του Β’, στις τρεις νίκες, ώστε να προκύψει ο πρωταθλητής και να πάρουν τις θέσεις τους στην τετράδα οι υπόλοιπες ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται κάρτες στήριξης του τμήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών του συλλόγου μας, αξίας 10 ευρώ. Όσοι αγοράσουν την Κάρτα, αυτόματα θα μπουν σε κλήρωση για μία τηλεόραση 55 ιντσών, προσφορά της εταιρείας εμφιαλωμένου νερού «SKARAS WATERS». Η  κλήρωση θα γίνει στις 4/5. Εξυπακούεται ότι αν κάποιος αγοράσει δύο κάρτες, το όνομά του θα μπει δύο φορές στη σχετική κλήρωση. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 15:00, στο τηλέφωνο 2310 305402».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button