ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Πογκμπά: “Κρατούμενος και υπό την απειλή όπλου, είπα ότι θα τους πληρώσω”

Η γαλλική εφημερίδα “Le Monde”, αναφέρει ύστερα από τη φυλάκιση του Ματίας Πογκμπά, απόσπασμα από την κατάθεση του Πολ Πογκμπά, ο οποίος μίλησε για όσα συνέβησαν στις 19 Μαρτίου 2022.

“Επί τόπου, ο παίκτης αναγκάζεται να κλείσει το τηλέφωνό του”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η έγκυρη εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι ο άσος της Γιουβέντους πήγε σ’ ένα διαμέρισμα, ενώ βρισκόταν με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, για προετοιμασία.

“Στην συνέχεια, εμφανίζονται δύο κουκουλοφόροι, βαριά οπλισμένοι και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα. Ο Πολ Πογκμπά καλείται από τον Ρουσντάν Κ. να πληρώσει 13 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων τρία εκατομμυρίων σε μετρητά, για την προστασία που θα του παρείχαν οι δύο άνδρες, επί σειρά ετών”, προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα, ενώ ακολούθως η “Le Monde”, αναπαρήγαγε την μαρτυρία του Γάλλου διεθνούς, κατά την ακρόασή του από την αστυνομία: “Φοβόμουν. Και οι δύο τύποι έστρεψαν τα όπλα τους προς το μέρος μου. Ξαφνικά, κρατούμενος έτσι και υπό απειλή, τους είπα ότι θα πληρώσω”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button