Ποδόσφαιρο

Πογέτ: «Μου άρεσε πολύ η δουλειά στην Ελλάδα – Είχα μια συγκεκριμένη πρόταση, είμαι ανοικτός σε όλα»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης φιλοξενήθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ, εκεί όπου μίλησε για το μέλλον του και την εμπειρία του από την Εθνική Ελλάδας.

Για την προσέγγιση που έχει στις συζητήσεις ανάμεσα σε εθνικές ομάδες και συλλόγους, την εμπειρία του από την εθνική Ελλάδας και τις ομοιότητες που έχει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας με εκείνο στην Ουρουγουάη μίλησε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο 56χρονος φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης, «Radio Sport 890», τονίζοντας πως είναι ανοικτός σε όλα, ενώ πρόσθεσε πως είχε μια συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα.

«Κάποιος ονειρεύεται ότι η καλύτερη ευκαιρία έρχεται πρώτη, αλλά δεν συμβαίνει πολλές φορές, θα δούμε τι θα προκύψει πρώτα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι ανοιχτός σε όλα, αλλά ας πούμε ότι στους συλλόγους μπορώ να είμαι λίγο πιο επιλεκτικός γιατί λογικά υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες σε επίπεδο συλλόγων παρά με εθνικές ομάδες. Είχα μια συγκεκριμένη πρόταση, οι υπόλοιπες ήταν ενδιαφέρουσες συναντήσεις», επισήμανε, ενώ για την εμπειρία του στη «γαλανόλευκη» υπογράμμισε:

«Μου άρεσε πολύ, υπήρχε μία αντίφαση που είναι ότι είχα πολύ πιο έντονη σχέση με τον παίκτη. Το να τους επισκέπτεσαι, να τους τηλεφωνείς, να γνωρίζεις για τις οικογένειές τους, τους τραυματισμούς τους, σε οδηγεί σε μια πιο στενή σχέση παρόλο που δεν είσαι μαζί τους συνέχεια, όπως συμβαίνει όταν εργάζεσαι σε κλαμπ», πρόσθεσε ο Πογέτ, μιλώντας στο τέλος για τα στοιχεία του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

«Ο Έλληνας είναι ένας πολύ τεχνίτης παίκτης, που του αρέσει να έχει την μπάλα και που παίζει με μεγάλη πίεση. Ίσως του λείπει η εκρηκτική ταχύτητα, αυτός ο παίκτης που υπάρχει στο γαλλικό ή το αφρικανικό ποδόσφαιρο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλές ομοιότητες με το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης: ένταση πίεση και αντιπαλότητα μεταξύ των μεγάλων συλλόγων», ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button