Ποδόσφαιρο

Πλησιάζει στον Ατρόμητο ο Κάναντι

Αποφασισμένοι να φέρουν πίσω τον Νταμίρ Κάναντι είναι στον Ατρόμητο, με τον Αυστριακό τεχνικό να είναι θετικός στην επιστροφή του.

Η ομάδα του Περιστερίου είναι έτοιμη να ξανασμίξει με τον Νταμίρ Κάναντι έπειτα από έναν χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι του Ατρομήτου και ο Αυστριακός δεν έπαψαν όλο αυτό το διάστημα να επικοινωνούν και να διατηρούν άριστες σχέσεις.

Το «διαζύγιό» του με τη Νυρεμβέργη αλλά και η φετινή κακή χρονιά του Ατρομήτου είναι πολύ πιθανό να τους ενώσει ξανά, καθώς είναι πλέον κοινό μυστικό ότι αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της διοίκησης για τον πάγκο της περιστεριώτικης ομάδας.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν κατάφερε να αρπάξει ούτε την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε στα πλέι άουτ, αφού η κακή εικόνα της ομάδας δεν βελτιώθηκε. Όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας προπονητής δεν θα συνεχίσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν στον πάγκο των Περιστεριωτών και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ρίξει το βάρος τους στην επιστροφή του Κάναντι.

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά στη συμφωνία και μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου, αλλά οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να περιμένουν πότε ο Κάναντι θα έλυνε τη συνεργασία του με τη Νυρεμβέργη, με αποτέλεσμα ο «γάμος» τους να μην ολοκληρωθεί/

Το όνομα του Κάναντι παρέμεινε στο μυαλό της διοίκηση του Ατρομήτου και πλέον όλα είναι ανοιχτά για την επιστροφή του στο Περιστέρι και για την δεύτερη θητεία του στο «αστέρι».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button