Ερασιτέχνης

Πολλές επιτυχίες για τον Άρη στο «Ακρόπολις»

Με μεγάλες επιτυχίες από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Άρη ολοκληρώθηκε το διεθνές Γκραν Πρι Κολύμβησης «Ακρόπολις» στην Αθήνα.

Δύο επιβεβαιώσεις ορίων για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων της Ρώμης, από Κωνσταντίνο  Ζαχαριάδη στα 400ελ. και Αποστόλη Σίσκο στα 200μ. ύπτιο, συμμετοχές σε μικρούς και μεγάλους τελικούς όλων των αγωνισμάτων, αλλά και πολλά μετάλλια, συνέθεσαν την παρουσία των αθλητών στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΣ Άρης:

«Ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Αποστόλης Σίσκος, ένα χρυσό και ένα χάλκινο ο Σάββας Θώμογλου, δύο πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι Μαρία – Βασιλική Κιρτσόγλου και Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης και μια τρίτη θέση η Νεφέλη Γιαννοπούλου.

Το παζλ των μεταλλίων για τον Άρη ολοκληρώθηκε με το χρυσό μετάλλιο στην 4Χ100 Ελεύθερο Γυναικών (Κεχαγιά, Μεντεκίδη Σιπητάνου, Ταχματζίδου) και τα δύο χάλκινα στο 4Χ100 Ελεύθερο Ανδρών (Φλώρος, Παπαδημητρίου, Αϊβαλιώτης, Καΐκης) και 4Χ100 Μικτής (Κιρτσόγλου, Μανωλόπουλος, Γκιουζέπα, Χριστοφής).

Στους τελικούς των αγωνισμάτων τους με εξαιρετικές επιδόσεις προκρίθηκαν επίσης οι Ανδρεόπουλος, Φλώρος, Σιπητάνου, Ταχματζιδου, Στεφανίδου, Λαδάς, Γκιουζέπα, Βασιλειάδου, Χριστοφής, Παπαδημητρίου, Λαδά, Λάκκα.

Οι προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις

Όσον αφορά στις επερχόμενες διοργανώσεις, το Σάββατο 5/6 η ομάδα μας θα λάβει μέρος στην ημερίδα πρόκρισης εθνικών ομάδων μεγάλων αποστάσεων, με τη συμμετοχή – ρεκόρ των 16 αθλητών – τριών, ενώ από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου, θα διεξαχθεί στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο η μεγάλη γιορτή της ελληνικής κολύμβησης, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, όπου περίπου 40 αθλητές μας θα συμμετάσχουν με στόχο να φέρουν την ομάδα μας όσο ψηλότερα στην τελική κατάταξη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button