ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Πικέ: Ζητούσε χάρη για να μπει η ομάδα του σε εύκολο όμιλο

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τις χάρες που ζητούσε ο Ζεράρ Πικέ από τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Λουίς Ρουμπιάλες συνεχίζονται στην Ισπανία.

Αυτή τη φορά το φως της δημοσιότητας είδαν νέες συζητήσεις μεταξύ των δύο ανδρών και αφορούν χάρη που ζήτησε ο Ζεράρ Πικέ και αφορούσε την Ανδόρα, την ομάδα της οποίας είναι ιδιοκτήτης. Συγκεκριμένα η «Confidencial» αποκάλυψε ότι ο στόπερ της Μπαρτσελόνα ζήτησε χάρη από τον Λουίς Ρουμπιάλες για τη θέση που άφησε κενή η Ρέους, η οποία υποβιβάστηκε από τη Segunda División B λόγω χρεών.

Επιθυμία του 35χρονου αμυντικού ήταν να καταλάβει αυτήν την κενή θέση, η οποία ήταν ανοιχτή και προς πώληση, αλλά από τη στιγμή που ο σύλλογός του έχει έδρα στην Ανδόρα, δεν ήταν υποχρεωτικό να τοποθετηθεί σε κάποιον όμιλο της τρίτης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου με γεωγραφικά κριτήρια.

Έτσι, ο Πικέ ζήτησε από τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας η Ανδόρα να μπει στον εύκολο και όχι στον δύσκολο όμιλο, που ήταν ήδη καταλανικές ομάδες. Τελικά, η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα κι έτσι η Ανδόρα τοποθετήθηκε στον τρίτο όμιλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button