Ποδόσφαιρο

Πιθανή ενδεκάδα με ερωτηματικά!

Ο Άλαν Πάρντιου την εβδομάδα που μας πέρασε είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουλέψει για ένα ματς σε γεμάτο κύκλο προπονήσεων, έστω και αν οι απουσίες ήταν αρκετές.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα υπάρχουν “σταθερές”, αλλά υπάρχουν και 2-3 θέσεις όπου τα ερωτηματικά παραμένουν και λογικά θα διατηρηθούν ως την τελευταία στιγμή.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, έχοντας μπροστά του τον Φαμπιάνο Λέισμαν και έναν εκ των Μάρβιν Πίρσμαν και Νικολά Ενκουλού, με τον Βέλγο να έχει το προβάδισμα. Στα άκρα οι Σαλέμ Εμπακατά (δεξιά) και Μπράντλεϊ Μαζικού (αριστερά) θα διατηρήσουν τις θέσεις τους.

Στα χαφ, η επιστροφή του Μπράιαν Νταμπό ίσως φέρει και πάλι το δίδυμο με τον Παπέ Σεΐχ Ντιόπ, αλλά υπάρχει και η επιλογή με έναν εκ των δύο στη βάση και ως εσωτερικούς μέσους τους Ματέο Γκαρσία και Μάνου Γκαρθία, όπως στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στην επίθεση Μαντσίνι και Μάνου Γκαρθία (αν παίξει με 4-2-3-1) είναι οι σίγουροι. Από κει και πέρα Ιτούρμπε και Γκρέι έχουν το προβάδισμα για τις άλλες δύο θέσεις, με τους Πάλμα, Ζερβίνιο και Καμάτσο να είναι πάντως δυνατά στην εξίσωση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button