Ποδόσφαιρο

Πιθανή έδρα του τελικού το ΟΑΚΑ με κόσμο

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε κατά το ήμισυ το παζλ του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, για το οποίο ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το που θα διεξαχθεί.

Με το πέρας του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Άρη και Παναιτωλικό, θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι της 18ης Μαΐου και είναι πιθανό όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο τραπέζι να πέσει και το ΟΑΚΑ, εφόσον ο Άρης κλειδώσει την πρόκριση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Κι όχι μόνο να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά και με παρουσία κόσμου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι κάτι το οποίο αναμένεται να ζητήσει ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Άρης εφόσον περάσει στον τελικό, από την στιγμή που μιλάμε για ένα ασφαλές γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τελικό με κόσμο, έχοντας το παράδειγμα και το 2010 με τους 30 χιλιάδες φίλους του Άρη οι οποίοι κατέβηκαν στην Αθήνα χωρίς να γίνει το παραμικρό.

Πρόκειται για ένα αίτημα το οποίο η ΕΠΟ είναι πολύ πιθανό να δεχθεί εφόσον κατατεθεί και από τις δύο ομάδες, ενώ λογικά ούτε η κυβέρνηση θα είναι αρνητική εφόσον το ΟΑΚΑ πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button