Ποδόσφαιρο

Πετράκης: “Ο Μάντζιος ήρθε για να πετύχει και να μείνει χρόνια, θα ξεχωρίσει”

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Πετράκης ο οποίος είδε από κοντά

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Είναι μια καινούργια μέρα, όλοι με το χέρι στην καρδιά θέλουμε μία ακόμη καλύτερη συνέχεια. Όλοι πρέπει να στηρίξουμε έναν πρώην ποδοσφαιριστή δικό μας και προπονητή φιλόδοξο. Έναν άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά που ήρθε.

Για το ότι βρέθηκε στην προπόνηση:

Ήθελα να δω το Ρύσιο μετά από τόσα χρόνια. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία μια και ήρθε και ο Άκης που είναι φίλος μου να τον καλωσορίσω.

Είδα πολλούς φίλους, και τον Θωμά τον Ναζλίδη και τον Άγγελο Χαριστέα. Με δουλειά και σύνεση η ομάδα έχει πολλά καλά πράγματα μπροστά της.

Μου άρεσε η προπόνηση που είδα.Είδα ένα πολύ καλό κλίμα.

Για την απουσία κόσμου την φετινή σεζόν:

Για τον Άρη αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ήταν σίγουρα ο 12ος και ο 13ος παίκτης της ομάδας ο κόσμος. Είναι ένας σύλλογος… συναισθηματικός.

Ο κόσμος φυσικά διψάει για διακρίσεις και για αυτό είναι δύσκολη η διαχείριση. Αν όλα πάνε θετικά και έχουμε υπομονή όλα τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους.

Για το αν θα είναι δύσκολο για τον Μάντζιο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Άρη:

Όταν πήγαινα σε μια ομάδα με καλύτερους ποδοσφαιριστές ένιωθα πιο άνετα. Είναι πλεονέκτημα αυτό. Όταν είσαι σε ομάδα που έχει κόσμο… κα@@@να πιο πολύ.

Όλα είναι ανάλογα το υλικό. Αν ο Πανιώνιος είχε ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσαν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο τι έπρεπε να κάνει; Δεν έπρεπε να κλειστεί πίσω;

Για το αν ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει που ήρθε και το ποιο είναι το προφίλ του σαν προπονητής:

Ο κάθε Έλληνας καταλαβαίνει που ήρθε, ο Άκης μια παραπάνω επειδή πέρασε από την ομάδα

Είναι μεθοδικός προπονητής, οργανώνει την άμυνα πολύ καλά, διαβάζει καλά τις αντίπαλες ομάδες. Μπορεί να διακρίνει το τι χρειάζεται η ομάδα.

Το σημαντικό είναι να υπάρχει το κλίμα και η χημεία που είδα σήμερα.

Ενώ συνέχισε:

Ο Άρης είναι σε πολύ καλό δρόμο, μην φοβάστε για τίποτα. Νομίζω ότι ο Άκης ο Μάντζιος θα ξεχωρίσει. Ήρθε για να μείνει χρόνια στον Άρη και να πετύχει. Αν στηριχτεί λίγο πιστεύω ότι θα ξεχωρίσει.

Με την επιστροφή και του κόσμου στα γήπεδα τα πράγματα θα είναι καλύτερα για τον Άρη, το μέλλον του ανήκει.

Για την χρονιά που ο Άκης Μάντζιος είχε έρθει στον Άρη ως ποδοσφαιριστής:

Όταν ο Άκης είχε έρθει στον Άρη είχε και άλλες προτάσεις. Τον ήθελαν ο ΠΑΟΚ και η Καρλσρούη. Εγώ έκανα το “κονέ” με τον Άκη για να έρθει στον Άρη. Είχε έρθει στον γάμο μου για να με παντρέψει και εγώ τον… πάντρεψα εκείνη την μέρα με τον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button