Γενικά

Περπατούσε 27 χιλιόμετρα τη μέρα και μόλις έγινε γνωστό του έδωσαν ποδήλατο και 49.000 δολάρια!

Ο Ντόντε Φράνκλιν περπατούσε κάθε μέρα 3 ώρες για να μην αργήσει στη δουλειά, μέχρι που εμφανίστηκε ο Μάικλ Λιν στον δρόμο του και του άλλαξε τη ζωή.

«Καλοί Σαμαρείτες» υπάρχουν ακόμα και σήμερα και ο Ντόντε Φράνκλιν φαίνεται πως δεν έχει μόνο έναν… Ο 20χρονος από την Οκλαχόμα περπατούσε καθημερινά 27 χιλιόμετρα για να πάει στη δουλειά του: «Δεν μου αρέσει το περπάτημα καθόλου, αλλά το κάνω για να είναι περήφανη η οικογένεια μου, είπε ο ίδιος.

Ήταν αναγκασμένος να πηγαίνει ως την άλλη άκρη της πόλης, οπότε έφευγε από το σπίτι του τρεις ώρες νωρίτερα για να είναι στην ώρα του: «Ποτέ δεν είχα χάσει μια βάρδια» είπε.

Η δουλειά για τον Φράνκλιν δεν είναι μόνο θέμα βιοπορισμού, αλλά νιώθει πως κάνει περήφανη την μητέρα του, την οποία έχασε στα 16 του.

Η Οκλαχόμα όμως από την προηγούμενη εβδομάδα έσπασε τα θερμόμετρα και έτσι τον είδε ένας περαστικός να τον πάει στη δουλειά του. Μόνο που του άλλαξε τη ζωή.

Ο Μάικλ Λιν λοιπόν μοιράστηκε την ιστορία του Φράνκλιν, από την οποία ευαισθητοποιήθηκαν πολλοί. Ένα μαγαζί ποδηλάτων λοιπόν στην Οκλαχόμα του έκανε έκπληξη και του χάρισε ένα ποδήλατο μέχρι να βγάλει δίπλωμα οδήγησης, αλλά η γενναιοδωρία και η ευαισθησία των ανθρώπων δεν έμεινε εκεί. Μέσω του GoFundMe, δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός για να πάρει ένα αυτοκίνητο και οι δωρεές έχουν φτάσει ήδη το ποσό των 49,000 δολαρίων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button