Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Περνάει εξετάσεις, υπογράφει και ανακοινώνεται ο Χουάνκαρ

Στη Θεσσαλονίκη για να περάσει εργομετρικά και να επικυρώσει τη συμφωνία του με τον Άρη, βρίσκεται από χθες ο Χουάνκαρ, η οποία περιλαμβάνει την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους.

Με τον Ισπανό μπακ οι κιτρινόμαυροι κλείνουν και την τελευταία «τρύπα» στην άμυνα, προσθέτοντας στο ρόστερ έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με την παρουσία του αυξάνει τον συναγωνισμό στο αριστερό άκρο της άμυνας και αγωνιστικά μπορεί να προσφέρει τόσο σε φάση άμυνας, όσο και επίθεσης.

Με δεδομένο ότι οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν στις προπονήσεις χθες, αυτό σημαίνει ότι ο 34χρονος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα στο διάστημα της διακοπής, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος, αφού είναι χωρίς προπονήσεις από το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Προφανώς θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, αλλά το θετικό στην περίπτωσή του είναι ότι δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, έχοντας θητεύσει την τελευταία 4ετία της καριέρας του στον Παναθηναϊκό.

Με τους Πράσινους συνολικά έπαιξε σε 129 αγώνες με τρία γκολ και 15 ασίστ. Την προηγούμενη σεζόν έκανε 30 συμμετοχές με οκτώ ασίστ, τις περισσότερες από κάθε άλλο μπακ στο Πρωτάθλημα, ενδεικτικό της συνεισφοράς του (και) στο κομμάτι της επίθεσης με τα ανεβάσματά του, εκτός ασφαλώς από τα ανασταλτικά του καθήκοντα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button