Ποδόσφαιρο

Περιμένει το CAS, για να προχωρήσει το σχέδιο…

Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική, καθώς προς το τέλος της και συγκεκριμένα την Παρασκευή (08/04) είναι η τελευταία ημερομηνία που έδωσε το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, για την έκδοση της απόφασής του για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Ο Άρης περιμένει με αγωνία την απόφαση του CAS, όσον αφορά την απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους, που του είχε επιβληθεί πριν από περίπου δύο χρόνια. Οι κιτρινόμαυροι είχαν προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Αθλητικό Δικαστήριο και εδώ και έναν χρόνο είναι στην αναμονή για την ετυμηγορία του, σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Άρης θα ήθελε να έχει στα χέρια του την απόφαση, για να ξέρει πως θα κινηθεί ενόψει της επόμενης σεζόν. Ήδη έχει γίνει μία προεργασία από τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων, αλλά για να προχωρήσει, πρέπει να βγει η απόφαση. Αν είναι θετική, όλα προχωρούν κανονικά, σε διαφορετική περίπτωση οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να βρουν σημείο επαφής με τους περισσότερους από τους παίκτες του ρόστερ.

Φυσικά πάντα υπάρχει και η περίπτωση μιας νέας παράτασης, η οποία θα κρατήσει τον Άρη “εγκλωβισμένο” και χωρίς να γνωρίζει πως θα πρέπει να κινηθεί. Η θετική έκβαση της υπόθεσης Λάσκοφ είναι οδηγός για τους κιτρινόμαυρους, που αισιοδοξούν ότι τελικά θα καταφέρουν να αποφύγουν και αυτό τον “σκόπελο”, που τους έχει επηρεάσει πολύ τα δύο τελευταία χρόνια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button