Ποδόσφαιρο

Περιμένει την επιστροφή του Ματέο!

Ο Σούντγκρεν εξέτισε την ποινή του, ο Μπερτόγλιο μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα και ο Χερμάν Μπούργος αναμένει τον συμπατριώτη του να γυρίσει από την πατρίδα του, για να εμφανιστεί πάνοπλος στη “μάχη” των πλέι οφ.

Ο Ματέο Γκαρσία εκπλήρωσε το θλιβερό καθήκον να “αποχαιρετήσει” τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή και πλέον τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι του Άρη έχουν συνεχή επικοινωνία με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, του έχουν δώσει το χρόνο που χρειάζεται, προκειμένου να διαχειριστεί την “απώλεια”, στηρίζοντας παράλληλα και την οικογένειά του.

Ο Αργεντίνος αναμένεται τις επόμενες μέρες να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος. Ο Γκαρσία δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό (13/03, 19.00), αλλά αναλόγως και της κατάστασης στην οποία θα βρίσκεται, λογικά θα μπει στην “εξίσωση” για τις επόμενες αναμετρήσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button