Μπάσκετ

Περιμένει στη… γωνία για Κατσίβελη!

Ο Δημήτρης Κατσίβελης είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος του Άρη (μετά την ανανέωση με Σανόγκο και Τολιόπουλο) και μάλιστα έχει γίνει μια καλή πρόταση για τα δεδομένα της ομάδας.

Ο Γιάννης Καστρίτης παρέμεινε στον πάγκο των κιτρινόμαυρων και θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή, που φέτος έκανε μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Κολοσσού.

Ο Κατσίβελης μετά τα μέσα του α’ γύρου είχε εξαιρετική χρονιά με τον Κολοσσό, που θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό του. Το ενδιαφέρον όμως από Προμηθέα Πάτρας και Άρη είναι έντονο και ο ίδιος θα κληθεί να αποφασίσει τι θα κάνει στη συνέχεια της καριέρας του.

Η (οριστική) παρουσία του Άρη στους ομίλους του Eurocup, αυτομάτως θα δώσει ισχυρότατο πλεονέκτημα για την απόκτηση του Κατσίβελη.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεκαθαρίσει στον ατζέντη του αθλητή ότι θα ισοφαρίσουν την προσφορά του Προμηθέα, δείχνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την έντονη επιθυμία τους για την απόκτηση του παίκτη.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας για έναν παίκτη-κλειδί για τα πλάνα του Γιάννη Καστρίτη ενόψει της νέας σεζόν, που αναμένεται να έχει αυξημένες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη..

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button