Ποδόσφαιρο

Περιμένει περισσότερα ο Πάρντιου!

Στην κουβέντα που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου την περασμένη εβδομάδα ο Άγγλος τεχνικός, δεν έκρυψε ότι περιμένει περισσότερα στη συνέχεια από τους Μάνου Γκαρθία, Χουάν Ιτούρμπε και Ράφαελ Καμάτσο.

Προφανώς οι τρεις περιπτώσεις είναι διαφορετικές, καθώς ο Άρης επένδυσε ένα ποσό της τάξεως των 4.000.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Μάνου Γκαρθία, με στόχο να προσφέρει πράγματα στην ομάδα, αλλά να υπάρξει και πώληση του ποδοσφαιριστή στη συνέχεια με περισσότερα χρήματα. Ο Πάρντιου άλλωστε το είπε ξεκάθαρα, ότι ο Ισπανός μέσος θα πρέπει να δικαιολογήσει την επένδυση του συλλόγου στο πρόσωπό του.

Η περίπτωση του Χουάν Ιτούρμπε είναι διαφορετική, γιατί το συμβόλαιο του Παραγουανού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχει η πρόθεση ανανέωσής του. Από τον Παραγουανό περιμένει να γίνει πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του και πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια, που είναι και το βασικό πρόβλημά του, κάτι που του έχει πει στις συζητήσεις που έχουν κάνει οι δυο τους.

Από την άλλη ο Ράφαελ Καμάτσο είναι δανεικός, με την προοπτική αγοράς των δικαιωμάτων του και βάσει της εικόνας που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής, είναι τουλάχιστον απίθανο να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση ο Άρης. Το πρόβλημα με τον Πορτογάλο έχει να κάνει με την ψυχολογία του στα παιχνίδια. Ο Πάρντιου είπε ότι… «είναι ο καλύτερος εκτελεστής μας», μιλώντας φυσικά για τις προπονήσεις, καθώς στους επίσημους αγώνες δεν έχει φανεί κάτι τέτοιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button