ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Περιμένει για Κουντέ η Μπαρτσελόνα

Άγνοια δήλωσε ο Τσάβι για το πότε θα μπορέσει η Μπαρτσελόνα να δηλώσει στην ισπανική λίγκα τον Ζιλ Κουντέ, ώστε ο νεοαποκτηθείς Γάλλος αμυντικός να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με τους «μπλαουγκράνα».

«Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε στην αναμονή. Ο Κουντέ είναι σπουδαίος ηγέτης και σπουδαίος παίκτης. Ελπίζουμε να το δείξει σύντομα, ακόμη και αύριο, αν μπορεί να παίξει», δήλωσε ο τεχνικός των Καταλανών, μία ημέρα πριν το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ.

Ο Γάλλος σέντερ μπακ αποκτήθηκε από τη Σεβίλη αντί 50 εκατ. ευρώ, όμως οι περιορισμοί που προβλέπονται στους κανονισμούς της La Liga (μία μορφή σάλαρι καπ, που εξαρτάται όμως από τα έσοδα κάθε συλλόγου) δεν έχουν επιτρέψει στην Μπαρτσελόνα να τον δηλώσει.

Με τα κέρδη από τις πρόσφατες εμπορικές συμφωνίες που υπέγραψε, ο σύλλογος της Βαρκελώνης δήλωσε τις υπόλοιπες καλοκαιρινές μεταγραφές του (Λεβαντόφσκι, Ραφίνια, Κεσιέ, Κρίστιανσεν), αλλά ο Κουντέ παραμένει στην αναμονή.

Οι «μπλαουγκράνα» επιδιώκουν την πώληση παικτών όπως ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ή ο Μέμφις Ντεπάι, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν τον Γάλλο αμυντικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button