Ποδόσφαιρο

Περίπατος του ΟΦΗ (4-0) με τον Πανσερραϊκό, στο ντεμπούτο του Δέλλα (videos)

Ένα εντυπωσιακό δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο σημείωσε τρία γκολ, ήταν αρκετό για τον ΟΦΗ προκειμένου να πάρει μία εύκολη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό με σκορ 4-0, στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΟΦΗ ήταν ο νεοαποκτηθείς Άαρον Ισέκα ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ του στο πρωτάθλημα (23’, 33’), με τον Λαμπρόπουλο ενδιάμεσα (29’) να διαμορφώνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους Κρητικούς στον αγώνα, το οποίο ήταν και καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς.

Οι μαζικές αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσαν την εικόνα του Πανσερραϊκού, ο οποίος είχε δοκάρι στο 50’ σε απευθείας φάουλ του Ουάρντα, ενώ στο 56’ ο Τομάς σούταρε ελάχιστα άουτ.

Ο ΟΦΗ ωστόσο συνέχισε να είναι απειλητικός στο ανοιχτό γήπεδο και έφτασε και σε τέταρτο γκολ στο 79’ με τον Μακάνα Μπακού, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Χόβαν, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον (46’ λ.τρ. Μαρινάκης), Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ (61’ Νέιρα), Γκαγέγος (81’ Γκλάζερ), Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα (71’ Αποστολάκης), Ισέκα (72’ Λουίζ Φελίπε).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Διαμαντής (46’ Ντανκερλούι), Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46’ Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46’ Στάικος), Τομάς (66’ Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46’ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button