Ποδόσφαιρο

Παυλόπουλος: Δεν αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο το θολό τοπίο

Για γκρίζο σκηνικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης την Κυριακή (16.02.2020).

“Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ταιριάζει η κορυφή του Euro 2004, και όχι το θολό τοπίο που τώρα το επισκιάζει” τόνισε ο κ. Παυλόπουλος κατά την βράβευση αθλητών του μπάσκετ από τον Σύλλογο Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης.

“Το ήθος, που διακρίνει την καλαθοσφαίριση πρέπει να μας διδάξει, με ποιο τρόπο ν’ αντιμετωπίσουμε τις επώδυνες κρίσεις σε άλλους αθλητικούς τομείς, με κορυφαίο παράδειγμα εκείνο της κρίσης στο ποδόσφαιρο”, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι αυτό το ήθος, έχει επιτρέψει στο ελληνικό μπάσκετ και στους αθλητές του να υπερασπίζονται, σε μεγάλο βαθμό, το κύρος του τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της χώρας μας.

“Πρέπει να πιστέψουμε και να κάνουμε πράξη τον στόχο ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο ταιριάζει η κορυφή του Euro 2004, και όχι το θολό τοπίο που τώρα το επισκιάζει”, επισήμανε.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) για την διαχρονική και εμβληματική δράση του υπέρ των Αθλητών και του Αθλητισμού γενικότερα.

“Όλοι γνωρίζουμε – και πρέπει, εν προκειμένω, όλοι ν’ αναλαμβάνουμε και τις αντίστοιχες ευθύνες μας – πως όταν “σβήσουν τα φώτα” της δημοσιότητας και αποσυρθούν από την ενεργό δράση, μεγάλοι αθλητές, με τεράστια προσφορά στον τομέα τους, αντιμετωπίζουν τις τραγικές επιπτώσεις της λησμονιάς και της περιθωριοποίησης.

Δεν τους αξίζει τέτοια μοίρα, και έχουμε χρέος ν’ αντισταθούμε, με συγκεκριμένες πράξεις, σε τέτοια παρακμιακά φαινόμενα”, κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button