Ποδόσφαιρο

Παυλίδης: «Στοχοποίησαν εμένα και τον Μάνο, δεν υπήρχαν στοιχεία μόνο πράγματα στο μυαλό τους»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Μπάμπης Παυλίδης, πρώην παίκτης του Άρη ο οποίος ήταν μεταξύ αυτών που αθωώθηκαν στην δίκη των «28».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για εκείνο τις κατηγορίες που υπήρχαν στο πρόσωπο του:

Δεν ήμασταν μόνο δύο άτομα που αγωνιζόμασταν τότε. Γιατί κατηγορηθήκαμε μόνο εμείς; Μόνο εγώ που ήμουν 20 χρονών και ο Μάνος από ήταν 17-18. Δεν κατηγορήθηκε κανένας μεγάλος, κανένας ξένος.

Θεωρώ ότι ήταν επιλεκτική η επιλογή. Εγώ από την πλευρά μου ότι ήταν να πω το είπα, τελείωσε και όλα πήγαν καλά. Ούτε στοιχεία υπήρξαν ούτε τίποτα, ήθελαν να βγάλουν πράγματα από το μυαλό τους.

Για το πως το έζησε όλο αυτό:

Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Στην αρχή και όλα αυτά τα χρόνια ήταν περίεργο, αλλά ξέραμε ότι ήμασταν αθώοι. Ήταν όμως σαν να σε κρατούσε κάτι, σαν να υπήρχε ένα μικρό βάρος μέσα σου. Ειδικά όταν είσαι ακόμη εν ενεργεία δεν αισθάνεσαι καθόλου καλά. Αυτή ήταν η όγδοη χρονιά και δεν τελείωνε.

Για το αν υπήρξαν κάποιες απειλές:

Εγώ δεν δέχθηκα κάποιες απειλές. Κάποια παιδιά που είχαν πει όμως την… πραγματικότητα στην αρχή, το ότι δεν είχε γίνει τίποτα μετά από κάποια χρόνια άλλαξαν τροπάριο. Αυτό έγινε όταν πήγαν με τον Καλαϊτζίδη.

Δεν ξέρω αν αυτοί δέχθηκαν απειλές και για αυτό άλλαξαν την απόφαση τους. Γιατί ο κ.Καλαϊτζίδης έθιξε το θέμα. Που δεν είχε μιλήσει τότε, τα είπε μετά από 2-3 χρόνια.

Για το αν είναι θιγμένος από την στάση του Καλαϊτζίδη:

Φυσικά και είμαι. Αλλά ότι και να πεις, ειδικά στην Ελλάδα ο ένας κοιτάει και κρίνει τον άλλον χωρίς να δει τον εαυτό του. Εννοείται ότι είμαι θιγμένος, και εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά.

Έγινε όλο αυτό χωρίς να υπάρχει κάτι, χωρίς να έχει συμβεί τίποτα και να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη.

Για το αν σκέφτηκε να τα παρατήσει:

Έχω φτάσει πολλές φορές σε αυτό το σημείο, αλλά σαν επαγγελματίες από αυτό ζούμε. Έχω περάσει και να σπουδάσω, αλλά προτίμησα το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο αγαπάω.

Για το ότι δικαιώθηκε και ο Δημήτρης Μάνος:

Toν ξέρω τον Μάνο, κάνουμε παρέα χρόνια. Είναι ένα παιδί που παίρνει τα πάντα στα σοβαρά και αγχώνεται περισσότερο από εμένα.

Αλλά σε αυτήν την υπόθεση δεν είχε κάτι να φοβηθεί. Ούτε ο Δημήτρης ούτε εγώ. Και την τελευταία φορά που πήγαμε στο δικαστήριο μαζί καταθέσαμε. Να πω την αλήθεια το περίμενα ότι θα αθωωθούμε, δεν είχαμε να φοβηθούμε κάτι.

Για το αν τώρα που είναι πιο άνετος ο Μάνος θα… βάζει περισσότερα γκολ:

Θα βάλει, θα βάλει, τον έχετε… πάρει από το μούτρα (γέλια). Δεν του βγήκαν κάποιες φάσεις, αλλά ο Δημήτρης είναι ένα παιδί που το έχει το γκολ. Θεωρώ ότι έχει επηρεαστεί, τώρα θα είναι καλύτερα.

Λίγο να τον πάνε κάποια παιχνίδια μετά θα είναι άλλος άνθρωπος.

Για τον Μήτρογλου:

Θα βοηθήσει, θα έχει όρεξη να μπει μέσα. Θέλει λίγο χρόνο αλλά θα τον βρει τον ρυθμό. Δεν είναι παιδάκι, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Aπό ότι άκουσα και έμαθα είναι και σε πολύ καλή κατάσταση σωματικά και έχει πολύ καλά εργομετρικά.

Για το πρωτάθλημα συνολικά:

Ο Ολυμπιακός είναι ένα σκαλί πάνω από όλους τους υπόλοιπους. Ο Άρης είναι πιο κοντά στο να τον φτάσει. Με την προσθήκη και του Μήτρογλου θεωρώ ότι ο Άρης θα πάρει την δεύτερη θέση. Φυσικά θέλουμε και το κύπελλο αλλά έχει δρόμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button