ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Πατέρας Χάαλαντ: «Ο Έρλινγκ θέλει να δείξει πως μπορεί να κερδίσει σε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα»

Σε συνέντευξή του στο France Football, ο πατέρας του Χάαλαντ, Άλφ, δήλωσε πως ο γιος του μπορεί να μείνει για πολλά χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο του να θέλει να διαπρέψει σε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στην Premier League και τη Μάντσεστερ Σίτι και ήδη με τα όσα κάνει δείχνει ικανός να γράψει τη δική του ιστορία στην Αγγλία.

Σε συνέντευξή του στο France Football πάντως, ο πατέρας του, Άλφ, δήλωσε πως αν και ο γιος του μπορεί να παραμείνει Πολίτης για πολλά χρόνια, εκτιμά ότι είναι πιθανό να θέλει να αποδείξει πως μπορεί να γίνει νικητής σε οποιοδήποτε μεγάλο πρωτάθλημα.

«Ο Έρλινγκ μπορεί να μείνει στη Μάντσεστερ Σίτι για άλλα 15 χρόνια, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο κλαμπ. Αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θέλει να δείξει πως μπορεί να κερδίσει σε οποιοδήποτε από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μπορεί να μείνει στην Premier League για τρία χρόνια και μετά να πάει στην Ιταλία, την Ισπανία ή την Γαλλία. Δεν υπάρχει τίποτα σταθερό σε αυτό γιατί ο Έρλινγκ είναι ικανός να είναι νικητής σε οποιαδήποτε ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Αγγλίας πάντως, ολοκληρώνεται το 2027, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή «αγγίζει» τα 170 εκατομμύρια ευρώ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button