Μπάσκετ

Παρταλίδης: «Ο Άρης μπαίνει στην αγορά με τον σωστό τρόπο, η σημερινή συμφωνία από τις σημαντικότερες στον αθλητισμό»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΚΑΕ Άρης, Άκης Παρταλίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Αρχικά ανέφερε:

Έχει γίνει φέτος μία τρομερή προσπάθεια συνολική, έγινε αυτό που λέγαμε από τη πρώτη στιγμή, πως όταν οι δυνάμεις του Άρη είναι ενωμένες μπορούν να πετύχουν πάρα πολλά πράγματα. Ήταν πολύ σημαντική η συμβολή όλων των ανθρώπων.

Όλοι οι Αρειανοί πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τη σημερινή συμφωνία, δείχνουμε ότι το προφίλ μας γίνεται ξανά αξιόπιστο και μπαίνουμε ξανά στην αγορά με τον τρόπο που θα θέλαμε.

Πρόκειται για μία από τις πιο αξιόλογες συμφωνίες που έχουν γίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Για την σημασία του κόσμου:

Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει ο κόσμος και το πως στέκεται δίπλα στην ομάδα, η ατμόσφαιρα που υπήρχε με τον Ολυμπιακό ημέρα Δευτέρα ήταν εντυπωσιακή, όλα γίνονται για τον κόσμο, το Σάββατο πρέπει να γίνει το ίδιο, ξέρω ότι θα γίνει, η δύναμη του Άρη είμαστε εμείς.

Ο κόσμος είναι ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία που έχουμε, φέτος έγινε μία προσπάθεια στο οργανωτικό κομμάτι, έγινε μεγάλη προσπάθεια από αφανείς και μη ανθρώπους, αυτό που κάναμε ξανά φέτος είναι να ετοιμάσουμε ένα πολύ ελκυστικό sponsorship manual που να ανταποκρίνεται σε αυτό που είναι ο Άρης.

Οι εικόνες του Παλέ, η ατμόσφαιρα, τα εισιτήρια, το ενδιαφέρον για τον Άρη από τον ηλεκτρονικό τύπο και από τα social media.

Για την προσπάθεια που γίνεται:

Παρακολουθούμε και μελετούμε καθημερινά τα τμήματα μάρκετινγκ όλων των ομάδων, σκεφτόμαστε να οργανώσουμε και πάλι το Aris Basketball Forum όπως το είχαμε οργανώσει το 2019.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button