Διεθνή

Παραπαίει η Σάλκε: Τέταρτος προπονητής σε τρεις μήνες!

Ο Κρίστιαν Γκρος αποτελεί τον τέταρτο διαφορετικό προπονητή της Σάλκε τη φετινή σεζόν, αναλαμβάνοντας επίσημα τα ηνία μετά τον υπηρεσιακό, Χουμπ Στέφενς.

Οι «Βασιλικοί Μπλε» προχώρησαν στην 3η αλλαγή τεχνικού μέσα σε ακριβώς τρεις μήνες (μετά τους Ντέιβιντ Βάγκνερ, Μάνουελ Μπάουμ και τον υπηρεσιακό Χουμπ Στέφενς), προσλαμβάνοντας τον 66χρονο coach με στόχο να βρουν επιτέλους τον τρόπο να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση και να δώσουν τέλος στο αρνητικό σερί των 31 αγώνων πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Ο πολύπειρος Ελβετός τεχνικός επιστρέφει στη Μπουντεσλίγκα έντεκα χρόνια μετά το πέρασμά του για μία σεζόν από τη Στουτγκάρδη, έχοντας κοουτσάρει τα τελευταία έξι χρόνια εκτός Ευρώπης και συγκεκριμένα σε Αίγυπτο (Ζάμαλεκ) και Σαουδική Αραβία (Αλ-Αχλί).

Η πιο επιτυχημένη του θητεία σημειώθηκε στη Βασιλεία, όπου έμεινε στο τιμόνι της για δέκα σερί χρόνια (1999-2009). Μάλιστα, σε ότι αφορά τον στόχο αποφυγής του υποβιβασμού, που ενδιαφέρει άμεσα τη Σάλκε, έχει να επιδείξει έργο ως προπονητής της Τότεναμ τη σεζόν 1997/98, όταν χάρη σε έναν δυναμικό δεύτερο γύρο την κράτησε εν τέλει στην Πρέμιερ Λιγκ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button