Ποδόσφαιρο

Παραμένει “όμηρος” ο Άρης!

Η τελευταία αναβολή στην απόφαση για την υπόθεση Ντουρμισάι από το CAS, δεν έγινε δεκτή με ικανοποίηση από την ΠΑΕ Άρης, καθώς οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν να μη γνωρίζουν πως να κινηθούν.

Μιλάμε για τη δέκατη αναβολή από το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο, με τις πρώτες να δίνουν στον Άρη τη δυνατότητα σχηματισμού ομάδας (το περασμένο καλοκαίρι) ή ενίσχυσης (τον περασμένο Γενάρη), δεν ισχύει το ίδιο με τις τελευταίες. Υπάρχει μία αισιοδοξία για θετική έκβαση στην υπόθεση, αλλά φυσικά θέλουν και να γνωρίζουν αν θα διατηρήσουν τα δικαίωμα μεταγραφών.

Αυτή τη στιγμή ο Άρης παραμένει εγκλωβισμένος, γιατί δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία κίνηση που θα αφορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αν θα ήθελε για παράδειγμα να προχωρήσει σε ανανεώσεις συμβολαίων ήδη θα το είχε κάνει, προφανώς όμως είναι λίγες οι περιπτώσεις των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαιά τους και θα ήθελε να διατηρήσει στο δυναμικό του.

Στο ενδεχόμενο δικαίωσης (αθώωση ή παραγραφή της ποινής) ή διατήρησης της ποινής με αναστολή ή μετατροπής της σε χρηματικό πρόστιμο, αυτομάτως θα μπορεί να κινηθεί ελεύθερα στο μεταγραφικό παζάρι. Στο κακό σενάριο, αυτό της διατήρησης της ποινής δίχως ανασταλτικό χαρακτήρα, θα αναγκαστεί να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και μάλιστα με μειονεκτική (διαπραγματευτικά) θέση.

Στον Άρη ελπίζουν ότι στις 29 Απριλίου το CAS δεν θα προχωρήσει στην… 11η αναβολή στην έκδοση απόφασης για την υπόθεση Ντουρμισάι, αλλά το ζήτημα θα καταλήξει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button