Ποδόσφαιρο

Παραμένει ψηλά για τα χαφ ο Μπάρε

Η επιθυμία του Κέιντι Μπάρε να βρει συμβόλαιο στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος και το αρκετά υψηλό κασέ του, αποτελούν εμπόδια που προσπαθεί να ξεπεράσει ο Άρης, για να συμφωνήσει με τον Αλβανό μέσο.

Ο Κέιντι Μπάρε που έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ, παραμένει η βασική επιλογή του Άρη για τη θέση του αμυντικού χαφ. Μια εξαιρετική περίπτωση, τόσο με βάση το αγωνιστικό πακέτο που διαθέτει, όσο και για την ηλικία του. Χωρίς υπερβολή, ενδεχόμενη απόκτησή του θα συνιστά μια σημαντική αναβάθμιση της θέσης. Ταυτόχρονα όμως είναι και μια περίπτωση με σημαντικό βαθμό δυσκολίας, όσον αφορά την υλοποίησή της.

Ο Άρης του έχει καταθέσει πρόταση για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη, αφού θεωρεί ότι “κουμπώνει” άριστα στο αγωνιστικό πλάνο της επόμενης σεζόν, ως βασικός αμυντικός μέσος. Υπάρχουν δυο σημαντικά εμπόδια που καλούνται να υπερπηδήσουν οι κιτρινόμαυροι. Το ένα έχει να κάνει με την επιθυμία του παίκτη να κεφαλαιοποιήσει την καλή χρονιά που έκανε βρίσκοντας ένα καλό συμβόλαιο στη LaLiga, από όπου υπάρχουν ήδη ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Το δεύτερο είναι το υψηλό κασέ του.

Ο παίκτης φέρεται να αξιώνει ένα ποσό πάνω από 500.000 ευρώ, ποσό που φαίνεται διατεθειμένος να δώσει ο Άρης, κάτι που θα φανεί τα επόμενα 24ωρα, ειδάλλως θα ενεργοποιηθεί το plan b για την ενίσχυση στη θέση του ανασταλτικού μέσου που έχει ζητήσει ο Μάντζιος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button