Μπάσκετ

Παραμένει στην ΑΕΚ ο Κουζμίνσκας για τα επόμενα δύο χρόνια

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσε της γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου.

Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα δυο χρόνια θα παραμείνει ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την παραμονή του Λιθουανού μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με την Ένωση να διατηρεί ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στο έμψυχο δυναμικό της.

Την περσινή σεζόν με τα κιτρινόμαυρα ο Κουζμίνσκας μέτρησε 17.3 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ σε 24.1 λεπτά κατά μέσο όρο σε 9 αναμετρήσεις στο Basketball Champions League, ενώ στη Basket Leaegu σκόραρε κατά μέσο όρο 15.5 πόντους, με 5.5 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 24.9 λεπτά συμμετοχής σε 21 ματς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson αναφέρει:

Ο «ΜVP» της χρονιάς, που πέρασε… Ένας από τους κορυφαίους ξένους αθλητές της ένδοξης Ιστορίας μας… Δεν πάει πουθενά… Εδώ θα μείνει!

Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι ο διεθνής Λιθουανός φόργουορντ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (Mindaugas Kuzminskas, 34 χρ., 2μ.05), ανανέωσε σήμερα (15/07) το συμβόλαιό του με τη «Βασίλισσα» για ακόμη δύο (2) χρόνια, ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2026.

«Kuzmi», laukiame tavęs namuose!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button