Ποδόσφαιρο

Παραμένει σε αναμονή για Καρλίτος

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου ξεκίνησε για τον Άρη, με την προοπτική να φέρει νέες μεταγραφές, μετά από εκείνες των Λίντσεϊ Ρόουζ και Γιάννη Φετφατζίδη.

Τα βασικά κενά του ρόστερ παραμένουν στο προσκήνιο και το πιο “χτυπητό” είναι αυτό της επίθεσης, όπου ο Λορέν Μορόν παραμένει μόνος.

Ο Άρης έχει μία-δύο περιπτώσεις από το εξωτερικό σε περίοπτη θέση -η μία είναι σίγουρα από την αγορά της Ισπανίας- αλλά παράλληλα παραμένει… ζεστός και με τον Καρλίτος.

Οι κιτρινόμαυροι παρακολουθούν τα δεδομένα με τον Ισπανό, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής και από το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, μετά από την απουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μία κατάσταση που μόνο τυχαία δεν είναι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με τον 33χρονο να πιέζει για να αποχωρήσει από την ομάδα της Λαμίας, όσο υπάρχει η προοπτική του Άρη.

Η στάση της ομάδας της Φθιώτιδας θα καθορίσει το όλο ζήτημα, με τον Άρη να αναμένει, ώστε να πράξει αναλόγως και έχοντας παράλληλα ψηλά στη λίστα του τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει από την αγορά του εξωτερικού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button