Μπάσκετ

Παραμένει ο ηγέτης του νέου Άρη!

Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι και επίσημα πλέον παίκτης του Άρη, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε νέο διετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο αποκάλυψε ο χρηματοδότης της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος πραγματοποίησε φανταστική χρονιά με τη φανέλα του Άρη, ήταν από τους σπουδαίους πρωταγωνιστές των κιτρινόμαυρων σε μια σεζόν η οποία οδήγησε στην επιστροφή στην τετράδα του Πρωταθλήματος και η παραμονή του στην ομάδα ήταν ο βασικός στόχος της διοίκησης της ΚΑΕ.

Οι συζητήσεις για την υπογραφή νέου συμβολαίου ξεκίνησαν τον περασμένο Φλεβάρη, όταν οι δύο πλευρές άρχισαν να επεξεργάζονται διάφορες μορφές συνεργασίας και ο δε Άρης ήξερε ότι ο 28χρονος γκαρντ θα πάρει μεγάλες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Η πρώτη πρόταση κατατέθηκε τον περασμένο Φλεβάρη, προέβλεπε τριετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές περί των σχεδόν δύομιση φορές πάνω απ’ αυτά που έπαιρνε από την ομάδα.

Ο χρόνος πέρασε, αλλά ο Τολιόπουλος ήταν ήδη γοητευμένος από την οικονομική υπέρβαση της διοίκησης, αντιλήφθηκε το μέγεθος της επιθυμίας για την παραμονή του, λογάριασε επίσης και τα εκατοντάδες μηνύματα που δέχθηκε από τους φίλους της ομάδας. Κι έτσι συνεχίστηκε η επεξεργασία μιας συμφωνίας. Οι συζητήσεις στηρίχθηκαν στην κοινή επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας, όπως τόνισε εξάλλου ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ.

Καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε εξωδιοικητικοί παράγοντες από την Αθήνα, όπως αναφέρθηκε εξάλλου στη συνέντευξη Τύπου, οι οποίοι δήλωσαν την προθυμία να προσθέσουν χρήματα στην προσφορά του Άρη και για την ακρίβεια έβαλαν επιπλέον (τουλάχιστον) 30% στην προσφορά της ομάδας, σε επίπεδο ετήσιων απολαβών, οδηγώντας αυτές κοντά στις 400.000 ευρώ για δύο χρόνια.

Κι έτσι έκλεισε το deal το οποίο προβλέπει διετές κλειστό συμβόλαιο. Αυτό περιλαμβάνει buy out για το ερχόμενο καλοκαίρι, κυρίως όμως για να φύγει ο παίκτης θα πρέπει να εμφανίσει πρόταση άνω των 250.000 ευρώ.

Κι έτσι ο Άρης κατάφερε να κρατήσει τον φυσικό ηγέτη του, θέτοντας σε εφαρμογή το αγωνιστικό σχέδιο που έχει καταστρώσει για την επόμενη χρονιά, καθώς η βασική προϋπόθεση ήταν η παραμονή του Βασίλη Τολιόπουλου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button