Ποδόσφαιρο

Παραμένει ζητούμενο η σταθερότητα

Η αγωνιστική αστάθεια από παιχνίδι σε παιχνίδι, στοιχειοθετεί τον βασικό προβληματισμό του Άλαν Πάρντιου και σίγουρα αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια του Άρη να επιστρέψει στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Αν αυτό αλλάξει, θα φανεί σε μεγάλο βαθμό το επόμενο διάστημα. Αυτό το… κρύο-ζέστη που εμφανίζουν οι κιτρινόμαυροι από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, προφανώς είναι το τίμημα που πληρώνουν. Γιατί κάθε φορά που δείχνουν ικανοί να πραγματοποιήσουν μια πορεία αντάξια των περασμένων χρόνων, τους λείπει η σταθερότητα.

Για παράδειγμα, στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος πέτυχαν δύο διαδοχικές νίκες επί των Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού κι εκεί που έδωσαν την εντύπωση ότι θα συνέχιζαν στον ίδιο ρυθμό, ήρθε η ήττα από τον Βόλο. Στο δε τέλος του πρώτου γύρου, η εκπληκτική αποτελεσματικότητα στα παιχνίδια με Λαμία και ΠΑΣ αναπτέρωσε τις ελπίδες, για να έρθουν το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Λιβαδειά και η ήττα στην Τούμπα.

Ανεξαρτήτων των όποιων αποφάσεων θα πάρει ο Πάρντιου, το ζητούμενο για τον Άρη είναι να αποκτήσει σταθερότητα, να «ντουμπλάρει» νίκες, για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις βαθμολογικής αναρρίχησης. Σε διαφορετική περίπτωση, κινδυνεύει με ολοκληρωτικό εκτροχιασμό από την πρώτη 4αδα και θα αναγκαστεί να συμβιβαστεί με την πέμπτη θέση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button